Welina mai i kā mākou mau pūnaewele!

Ua mālama pono ʻo Seven Star i ke kahua hoʻomaʻamaʻa "Cost Reduction and Efficiency Increase" e kōkua i nā ʻoihana e hōʻemi i nā kumukūʻai a hoʻomaikaʻi i ka hoʻokūkū.

Ua mālama ʻo Quanzhou Seven Stars Electric Co., Ltd., ma lalo o ke alakaʻi ʻana a ka Luna Nui ʻo Huang Chunling, i kahi kahua hoʻomaʻamaʻa i kapa ʻia ʻo "Cost Reduction and Efficiency Increase" mai ʻOkakopa 4 a ʻOkakopa 6, me ka manaʻo e hoʻomaikaʻi i ka hana o ka hui a hoʻemi i nā kumukūʻai.No ka paipai ʻana i ka hoʻomohala mau o nā ʻoihana.

ʻO kēia kahua hoʻomaʻamaʻa he hana koʻikoʻi i hoʻolālā ʻia e ka ʻoihana i mea e kū ai i ka hoʻokūkū mākeke a hoʻomaikaʻi i nā pae hoʻokele.Ua hoʻonohonoho pono ʻo Luna Nui ʻo Huang Chunling a komo i ke kaʻina hana hoʻomaʻamaʻa holoʻokoʻa, e hōʻike ana i kona alakaʻi a me kona manaʻo paʻa e kālele i ka hoʻomohala ʻoihana i nā limahana āpau.

ʻO ka ʻike o ke kahua hoʻomaʻamaʻa e uhi i nā ʻano he nui e like me ka hoʻokele waiwai, ka hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻana, a me ka loiloi kaʻina.I mea e hōʻoia ai i hiki i nā limahana komo ke aʻo a hoʻopaʻa i ka ʻike ākea a hohonu, kono kūikawā ka hui i nā loea ʻoihana koʻikoʻi a me nā kumu aʻoaʻo kiʻekiʻe.Ma o nā haʻi'ōlelo, nā haʻawina hihia a me nā kūkākūkā pūʻulu, hāʻawi lākou i nā limahana i ka waiwai o ka ʻike kūpono, hiki iā lākou ke hōʻemi i ka ʻōpala a hoʻomaikaʻi i ka pono i kā lākou hana i kēlā me kēia lā.

Ma ka lā mua o ke kahua hoʻomaʻamaʻa, ua hāʻawi ʻo Luna Nui ʻo Huang Chunling i kahi ʻōlelo koʻikoʻi, e hōʻike ana i ke koʻikoʻi o ka hoʻemi ʻana i ke kumukūʻai a me ka hoʻomaikaʻi maikaʻi ʻana no ka hoʻomohala ʻana o ka ʻoihana, a ua hāpai i nā manaʻolana kiʻekiʻe no nā limahana.Ua paipai ʻo ia i nā limahana e hoʻomau i nā loli o ka noi mākeke a loaʻa i nā ala hou e hōʻemi ai i nā kumukūʻai e hoʻomaikaʻi ai i ka hoʻokūkū ʻoihana.

I nā lā aʻe, ua mālama ke kahua hoʻomaʻamaʻa i nā ʻano hana kūpono a me nā hana hana hui, me ka manaʻo e hiki i nā limahana ke hoʻohana maikaʻi i ka ʻike a lākou i aʻo ai a hoʻoulu i ka ʻuhane o ka laulima.No ka laʻana, ua māhele ʻia nā limahana i nā pūʻulu a hoʻohālikelike i ka hoʻokele waiwai maoli a me ke kaʻina hana optimization scenario ma o ka nānā ʻana i nā hihia a me ka pāʻani pāʻani, hoʻonui i ko lākou ʻike i ka ʻike theoretical a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i ko lākou hiki ke hoʻoholo pilikia.

Ma ka lā hope o ke kahua hoʻomaʻamaʻa, ma ka hālāwai hōʻuluʻulu, ua hōʻike ʻo Luna Nui ʻo Huang Chunling i kona mahalo nui i nā hana a me nā hana a nā limahana.Ua paipai ʻo ia iā lākou e hoʻohui i ka ʻike a lākou i aʻo ai me ka hana kūpono e hāpai i ka hoʻomau mau a me ka hoʻomohala ʻana o ka ʻoihana.

Ma o kēia kahua hoʻomaʻamaʻa "Cost Reduction and Efficiency Increase", ua loaʻa i nā limahana o Quanzhou Seven Stars Electric Co., Ltd. ka ʻike ʻoihana a me ka hoʻomaʻamaʻa mākaukau, a ua loaʻa i ka ʻike hohonu a me ke komo ʻana i ka hoʻomohala ʻana i ka ʻoihana.Ke manaʻoʻiʻo nei au i ka hana e hiki mai ana, hiki i nā limahana ke hoʻohana maʻalahi i ka ʻike a me nā mākau a lākou i aʻo ai e hoʻolālā i nā hoʻolālā hoʻolālā a hāʻawi i nā haʻawina nui i ka ulu ʻana o ka ʻoihana a me ka ulu kālā.


Ka manawa hoʻouna: Oct-12-2023